Pogoji poslovanja

Vid Ogris, s.p.

Podhom 64a 

4247 Zgornje Gorje
ID za DDV: 7284268000, nisem davčni zavezanec

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Sapu Upcycle Slovenija so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot, Uradni list RS, št. 98/2004-UPB2, 126/2007 in 86/2009), na podlagi priporočil GZS in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Upravljalec spletne trgovine sapuupcycle.si je Vid Ogris, s.p.

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji poslovanja, zato vas prosimo, da si le-te preberete.

Podjetje Vid Ogris, s.p. si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev poslovanja v spletni trgovini sapuupcycle.si

Cene

Cene izdelkov v spletni trgovini sapuupcycle.si so izražene v evrih. Cene ne vsebujejo stroškov dostave.

Vid Ogris, s.p.,  si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila.

Akcije in ponudba

Splošna in akcijska ponudba izdelkov ter cene le-teh v spletni trgovini veljajo do preklica ali razprodaje zalog.

Vid Ogris, s.p., si pridržuje pravico do umika izdelkov iz ponudbe brez prehodne najave.

Varovanje osebnih podatkov

Vid Ogris, s.p., se obvezuje varovati podatke o kupcih in članih (osebni podatki, podatki o nakupih). Vse podatke, ki jih pridobi v spletni trgovini sapuupcycle.si in zbrane podatke, sme uporabljati izključno za izvedbo nakupov. Podatki o kupcih se varujejo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in se v nobenem primeru ne bodo posredovali tretjim osebam. Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletni trgovini sapuupcycle.si sta potrebna izključno zaradi pravilnega izvajanja storitev spletne trgovine.

Odgovornosti

Vid Ogris, s.p., se obvezuje, da bodo podatki na strani spletne trgovine sapuupcycle.si točni in ažurni, ne garantira pa za točnost informacij in ne prevzema odgovornosti za morebitne napake pri vsebinah.

Naročilo, nakup, potrditev naročila

Potek naročila poteka tako, da najprej izberete en ali več izdelkov, in ga/jih dodate v košarico s klikom na gumb “Dodaj v košarico”. Na vrhu strani se prikaže izpisek z izdelki trenutno v košarici, kjer je možno klikniti “Poglej v košarico” ali “Na blagajno”. Če želite pregledati vsebino naročila še enkrat, ter spreminjati količino naročenih izdelkov, potem kliknete “Poglej v košarico”.

S klikom “Na blagajno” pridete na zadnji korak nakupa, kjer se lahko registrirate, ali pa opravite nakup kot gost. Če ste že obstoječ registriran uporabnik, potem se prijavite in vam ni treba izpolnjevati podatkov za dostavo.

V sekciji “Moji osebni podatki” vpišete ime, priimek, email ter opcijsko telefon (ni obvezen podatek). V sekciji “Moj naslov” vpišete naslov, mesto/kraj, poštno številko ter izberete državo in regijo. Opcijsko, za izdajo računa na podjetje, lahko vpišete naziv podjetja ter davčno številko. Spodaj morate potrditi, da se strinjate s politiko zasebnosti. Če kliknete na napis “politika zasebnosti”, se v pojavnem oknu prikažejo informacije glede politike zasebnosti.

V sekciji “Način plačila” izberete način plačila, možno je plačilo ob prevzemu, plačilo po predračunu.

Spodaj je na voljo še celoten povzetek naročila in izpis cen, kjer je možno tudi urejanje količin izdelkov ter odstranjevanje izdelka. V polje “komentar” lahko vpišete morebitne opombe.

Na koncu morate potrditi, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja.

Naročilo oddate s klikom na gumb “Zaključi nakup”.

Vse morebitne napake pri oddajanju naročila lahko sproti popravljate dokler ni naročilo dokončno oddano. V primeru, da je bilo naročilo že oddano in ste napako odkrili naknadno nas o tem obvestite na mail: info@sapuupcycle.si

Po tem koraku prejmete tudi zahvalno email sporočilo z povzetkom naročila.

Dobava, dostava in prevzem

Blago dostavlja Pošte Slovenije ali katero drugo distribucijsko podjetje, odvisno od dogovora oziroma pogodbenega razmerja. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas v času dostave ni, vas bo pošiljka počakala na najbližji pošti.

Poštnina znaša 2,9 EUR (paket z maso do 1kg) oz. več glede na težo paketa (4,9 EUR za pakete težje od 1 kg.). V kolikor izberete plačilo ob prevzemu, Pošta Slovenije zaračuna dodatno strošek položnice v višini 1,07 EUR. Ob naročilu izdelka velja dobavni rok 5-10 delovnih dni. V primeru, da izdelka ni na zalogi, vas bomo o tem in o možnostih dobave obvestili.

Dostava poteka po Sloveniji. V kolikor bi želeli dostavo izven Slovenije, se o tem predhodno pozanimajte na e-naslovu info@sapuupcycle.si.

Vid Ogris, s.p.,  se obvezuje naročene izdelke primerno zapakirati in odposlati pravočasno v roku dobave.

Podjetje Vid Ogris, s.p., ne odgovarja za prekoračen rok dostave.

V kolikor pošiljke ne boste prevzeli in se bo ta vrnila na naš naslov, vam bomo ob želenem ponovnem pošiljanju istega paketa zaračunali poštnino 5€, ne glede na višino zneska nakupa. Po večkratnem takem dogodku vam bomo naročene izdelke poslali izključno po predhodno plačanem predračunu.

Plačilo

Plačilo v spletni trgovini sapuupcycle.si lahko opravite ob prevzemu ali po predračunu.

Vsi izdani računi se hranijo na sedežu podjetja. Stranka lahko kadarkoli zahteva svojo kopijo računa preko e naslova: info@sapuupcycle.si.

Garancija

Garancije izdelkov v spletni trgovini sapuupcycle.si so različne, v večino primerih velja eno leto, če je prišlo do napake izdelka po naši krivdi. Garancija je veljavna s predložitvijo računa. Garancijski rok je naveden na računu.

Garancije NE morete uveljavljavitiv naslednjih primerih: 1) če je prišlo do normalne obrabe, 2) če je prišlo do škode z vodo ali v požaru, 3) če je prišlo do poškodbe ohišja ali poškodbe ohišja in pasu zaradi zunanjih vplivov, 4) če je prišlo do poškodbe pasu in ostalih poškodb, nastalih zaradi nepravilnega ravnanja in nepazljivosti, 5) če je prišlo do izgube ali kraje izdelka.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

V primeru odstopa od naročila ponudnik Vid Ogris, s.p., nemudoma oz. najpozneje v 2 dneh po prejemu obvestila o odstopu od plačila vrne vsa prejeta plačila. Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne ali izroči ponudniku ali osebi, ki jo ponudnik pooblasti za prevzem blaga, nemudoma ali najpozneje v 7 dneh po obvestilu o odstopu, razen če ponudnik ponudi, da sam prevzame vrnjeno blago. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Stroške, ki nastanejo ob vračilu blaga, poravna kupec. Vrnjeni izdelki morajo biti neuporabljeni, nepoškodovani ter v originalni embalaži. Vračilu mora kupec obvezno priložiti kopijo računa.

Reševanje sporov

V primeru reklamacije ali pritožbe, se obrnite na naslednje kontakte:

E-mail: info@sapuupcycle.si

Telefon: 040 529 914

Vsak zahtevek bo obravnan v največ petih delovnih dneh, pritožnik pa bo obveščen preko telefona ali emaila.

Informacije in podpora

PON – PET od 9.00 do 17.00 ure
Telefon: 040 529 914
E-mail: info@sapuupcycle.si

Share This